Bemutatkozás

Üdvözöllek!

 

2008 – ban  kezdem olyan lehetőséget keresni, amit otthonról, végezhetek. Ezt megelőzően 15 évig dolgoztam az egészségügyben, orvos asszisztensként, majd a férjem vállalkozásban adminisztratív tevékenységet végeztem.

A férjem 2006 – ban megbetegedett, és a vállalkozást nagymértékben vissza kellett szorítani, így az én tevékenységem is minimálisra csökkent a cégben.

Ekkor kezdtem el valami megoldást keresni az interneten, hiszen bőven belefért az időmbe.

Így 2008 óta online munkával foglalkozom ezen belül is nagy rész online hálózat építéssel 2014 – ig, amelyben komoly sikereket értem el.

 

8 év tapasztalata:

Ez alatt a  8 év alatt rengeteget tanultam, és tapasztaltam, az online marketing terén. Tisztában vagyok azzal, hogy aki teljesen kezdőként úgy dönt, hogy bármilyen jellegű online munkával szeretne foglalkozni, milyen nehézségekkel találja szembe magát.

Azt is megtapasztaltam, hogy nagyon sokan küzdenek azért, hogy sikeresek legyenek az online munka területén, akár többször is több mindenbe belekezdenek, de a várt siker nem jön el. Ezért aztán sokan fel is adják .

Már az elején szembesülni kell azzal, hogy rengeteg lehetőség van, rengeteg az információ, nehéz megtalálni a helyes utat. Főleg ha mindent egymagadnak kell megtalálnod, megtanulnod, nincs segítséged. Kevés embernek van ehhez elég kitartása, türelme, és ideje.

Ahhoz hogy elindulj, és elkezdj bármilyen lehetőséget az interneten, vagy létre hozd a saját  üzleted-vállalkozásod, rengeteg információt be lehet gyűjteni, de ez  rengeteg  idő. Illetve  kevés az olyan tudásanyag, ami  nem csak elméletbe ismerteti, veled mit kellene tenned, de a gyakorlatban is segít az elindulásban. Hiába rengeteg információ, kezdőként én sem láttam a fától az erdőt.

Mennyivel egyszerűbb is könnyebb, ha az alaptudást, az elméletet, a gyakorlatot  egy helyen megtalálod, és lépésről lépésre megmutatja azt, hogy hogyan tudsz elindulni!

A tudásból, amit én átadok Neked mindent megvalósítottam a gyakorlatban is, a 8 év folyamán.

Nekem ez nem volt egyszerű, rengeteg buktatón menetem keresztül, nagyon kemény munkára, kitartásra volt szükségem, ezért is döntöttem úgy hogy a tapasztalatom, és tudásom megosztom. Létre hozok egy teljesen gyakorlatias tudásanyagot, amely segít a kezdeti lépésekben!

Mi ebben a trükk?

Semmi!

A kezdeti lépésekhez szükséges ALAP TUDÁSANYAGOT teljesen ingyen kapod tőlem.

Nyilván ez egy alaptudás, amely a tájékozódásban, a jó startban sokat segíthet Neked.

És miért hallgass rám?

Mert végig jártam ezt az utat, és teljesen tisztában vagyok minden egyes nehézséggel, és 

mert egy ajánlói program keretén belül “Rock Star” lettem az online munkában!

bemutatkozás

Itt kérheted az INGYENES TUDÁSANYAGOT

Az alábbi űrlapon add meg a neved és az email címed:

 

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Ebben a tájékoztatóban arról kaphatsz részletes felvilágosítást, hogy a www. onlinemunkatanoda.com használata során hogyan és milyen célból kezeljük a személyes adataidat.

form-09

Itt kérhetsz további információt
Neved:
Email címed:
Hozzájárulok, hogy az e-mail címemre marketing tartalmú leveleket küldjenek.