Hálózatépítők és Online marketing

Rengetegen szeretnének online pénzt keresni, és nagyon sokan választják erre a célra az online hálózati üzleteket. Illetve egyre több azoknak az offline hálózatépítőknek a száma, akik szeretnék áttenni az üzletüket online -ba.

Sokan úgy gondolják, hogy ez egy egyszerű dolog. Online irdatlan mennyiségű embert el lehet érni, és majd egyik napról másikra dől a sok pénz.

Az interneten óriási a marketing zaj, nagyon nehéz ebből kitűnni. Nyilván ha valaki hálózatépítéssel szeretne pénz keresni, akkor az első és legfontosabb, hogy egy olyan céget válasszon, amely hosszú múlttal rendelkezik, megbízható, stabil.

Ha már meg van a cég, tudunk vele azonosulni, akkor jöhet az online marketing. Na, ez az, amiben óriási zűrzavar van manapság, az online próbálkozók fejében! Van, aki még az online marketing fogalmával sincs teljesen tisztában, nem hogy a módszerekkel. Megy a saját feje után vagy rossz dolgokat másol! (példa erre egy másik bejegyzésemben Kattints ide, ha el szeretnéd olvasni)

Azok, akik komolyan veszik, hiteles megbízható céget választanak, és szeretnének eredményt elérni hajlandóak tanulni képezni magukat, nincsenek egyszerű helyzetbe.

Hogy miért?

Számtalan nagyon jó online marketingoktató anyag van akár ingyenesen is az interneten. Jó néhány marketinggel foglalkozó szakember van, akitől lehet, és érdemes is tanulni. A probléma abból adódik, hogy ők ezeket az oktató anyagokat, saját vállalkozással rendelkezőknek, kis és közép, vagy ép nagy vállalkozóknak készítik.

Miért probléma ez?hálózatépítők és online marketing

A hálózatépítők vagy affiliate programokban részvevők, nem a saját terméküket, szolgáltatásukat akarják értékesíteni az interneten, hanem egy adott cég termékeit, szolgáltatását. Illetve nem csak terméket értékesítenek, hanem üzleti partnereket, munkatársakat is szeretnének találni.

Számtalan példát lehetne erre írni, de most röviden csak egyet említenék. Pl. azt tanítják az online marketing szakemberek, hogy legyen egy értékesítési tölcséred.  A tölcsér tetején legyen egy ingyenes a csalid, amely vonzza majd a vevőid. Ha nem a saját terméked értékesíted, nem tudod, mi legyen ez a csali. Nyilván ha olyan céget képviselsz ahol vannak például teszt termékek “filléres” áron, akkor ez nem kérdés, ennyit be tudsz áldozni csalinak.

De mi van, ha az általad képviselt cégben csak nagy értékű termékek vannak, amelyeket nem dobhatsz be csalinak. Ebben az estben máris feladatod, vagy elkezdesz kutakodni milyen megoldást lehetne kitalálni erre. Sokszor falakba ütközöl, ezt a saját bőrömön tapasztaltam. Rátalálsz valami jó kis marketing anyagra, de újra jön a következő akadály. Fogod a fejed és közben arra gondolsz: „hú, ez nagyon jó, de én ezt sem tudom megvalósítani, mert nincs saját termékem és egy másik céget képviselek nem a sajátomat”. És persze itt van még az is, hogy nem csak terméket akarsz értékesíteni, hanem munkatársakat is akarsz találni.A  saját céggel rendelkező vállalkozóknak készült online marketing anyagokban arra nem találsz megoldást, hogyan milyen módszerekkel keress a csapatodba, csoportodba munkatársakat.

Mi a megoldás?

Át kell alakítanod azokat az online marketing módszereket, amelyekről olvastál, tanultál a hálózatépítésre.

Na de hogyan?

Hát, nem egyszerű feladat, de megoldható. Nyilván ha valaki kezdő és még az online marketing fogalmával sincs tisztában, nem beszélve a működő módszerekről, akkor ez valóban megnehezíti a dolgokat.

Szeretnél erről még több tájékoztatást? Magadra ismersz neked is vannak ezzel gondjaid?

Gyere és csatlakozz a Facebook csoportunkhoz ahol, találsz erre megoldást. hálózatépítők és online marketing 

Vagy iratkozz fel a lenti űrlapon az Online Munka Tanoda ingyenes tudásanyagára. A tudásanyagból megtudhatod, milyen eszközökre van szükséged az induláshoz. Illetve hol és hogyan tudod elsajátítani az online hálózatépítéshez megfelelő online marketing tudást.

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Ebben a tájékoztatóban arról kaphatsz részletes felvilágosítást, hogy a www. onlinemunkatanoda.com használata során hogyan és milyen célból kezeljük a személyes adataidat.

form-07

Itt tudsz feliratkozni az Ingynes TudásanyagraHozzájárulok, hogy az e-mail címemre marketing tartalmú leveleket küldjenek. 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..