Hogyan legyél hatékonyabb az online munkában?

A Facebookon rengeteg olyan csoport van, ahol online munkalehetőségeket lehet hirdetni.

Miért nem elég hatékony azoknak az embernek a munkája, aki ezekben a facebook csoportokban hirdetnek, és hogyan tudnának sikeresebbek, és hatékonyabb lenni az online munkában.

Nagyon sokan úgy reklámozzák az általuk ajánlott lehetőséget, hogy beraknak egy linket, ami nem működik, vagy ép egy angol nyelvű oldalra vezet. Amit nyilván az emberek 90% nem fog érteni.

A másik kategória, amikor a következő módszert használják keress privátba, írj üzenetet.

Miért nem hatékony ez a módszer?

Először is, ha egy idegen privát üzenetet ír nem fogod látni az üzeneteid közt, csak egy külön kategóriában ahol az engedély kérések vannak. Ha ezt valaki nem tudja, akkor várja az üzenetet, mert nem tudja, hogy máshol kellene keresni. Így aztán el is vesztette az érdeklődőket…

Ha ezzel valaki tisztában van, és megtalálja a privát üzenetet még mindig van számos probléma. Tételezzük fel, hogy egy nagyon figyelemfelkeltő szövet írtál az adott csoportba sokan megkeresnek, sok az érdeklődő.

Minden érdeklődőnek külön fogsz írni?

Vagy mindenkinek egyenként elmondott miről van szó pontosan?

Ha szóban mondod el, letudod megfelelően zárni? Tudod kezelni a kifogásait?

Egyrészt ez rengeteg idő, más részt, ha már ezt megtapasztaltad, végig csináltad, akkor azt is tudod, hogy bizony lehet, hogy sokan érdeklődtek, de ez nem jelenti azt, hogy csatlakoznak is hozzád.

Az emberek nem tudnak azonnal dönteni és nem is fognak. Több időre és bizalomra van szükségük. Megírod nekik miről van szó, kérdeznek, válaszolsz, ha nem tudod lezárni elveszítetted ezt az embert, pedig lehet, hogy a későbbikben ha kiépül köztetek egy bizalom másképp dönt. Vagy ha például egy olyan terméket értékesítesz, amelyre jelen pillanatban nincs szüksége de lehet, hogy pár hónap múlva aktuális lesz számára. Te pedig ezt nem fogod tudni, mert nem leszel vele folyamatos kapcsolatban…

 

Nyilván felmerül most benned a kérdés, de akkor hogyan kellene csinálnom?

hatékonyabb lenni az onlinemunkában

Automatizálni kell az üzleted!

Ez röviden annyit jelent, hogy szükséged van egy blog oldalra, vagy elkapó oldalra ahol meg mutathatod az ajánlatod.

Blog oldal estén részletesebben tudod megmutatni, illetve bemutatkozhatsz, és folyamatos értékes tartalommal olvasókat, követőket szerezhetsz, bizalmat tudsz építeni.

Az elkapó oldal célja az érdeklődés felkeltése, és az hogy “megszerezd” látogató nevét, email címét, egy feliratkozó űrlap használatával. Nyilván a feliratkozási lehetőséget a blog oldaladon is használnod kell.

Szükséged lesz még egy automata hírlevél küldőre, amely segítségével automatikusan  tudsz hírleveleket küldeni a feliratkozóidnak. Bizalmat építhetsz, és tájékoztathatod őket az ajánlatodról. Nyilván mind ezt automatikus, és nem egyenként kell írogatnod az érdeklődőidnek.

Így egyrészt automatizálod az üzleted, másrészt nem veszíted el őket!

Érdekel, hogyan működik ez pontosan?

Hogyan tudod összerakni az automatizált üzleted?

Milyen eszközökre és tudásra lesz szükséged, hol tudsz, ezekhez hozz jutni?

Az alábbi űrlapon iratkozz fel az INGYENES TUDÁSANYAGRA!

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Ebben a tájékoztatóban arról kaphatsz részletes felvilágosítást, hogy a www. onlinemunkatanoda.com használata során hogyan és milyen célból kezeljük a személyes adataidat.

form-07

Itt tudsz feliratkozni az Ingynes TudásanyagraHozzájárulok, hogy az e-mail címemre marketing tartalmú leveleket küldjenek.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..