Hogyan tudsz másfél hónap alatt 15 új csatlakozót regisztrálni, az online üzletedbe.

Lehet, hogy azt gondolod ez túlzás, vagy ha igaz is, akkor reggeltől estig kell érte dolgozni! Pedig ez nem lehetetlen.

Ha meg vannak hozzá a megfelelő eszközeid akkor, napi maximum 1 óra elfoglaltságot jelent. De ezt is úgy, hogy nem kell senkire  sem ráírnod, beszélgetned, vagy ép írásban válaszolgatni a kérdéseire. Egy automata rendszer dolgozik helyetted. A rendszer akkor is dolgozik ha Te éppen nyaralsz vagy alszol.

Természetesen némi tudást, és előkészületet igényel amíg összeállítod a rendszered, és megtanulod a használatát. Nyilván felmerül benned a kérdés, hogyan tudod mind ezt megtanulni. A rendszer összeállításhoz, és használatához, minden segítséget megadok. Ha kétségeid vannak a segítséget illetően amit teljesen megértek, ide kattintva tudod elolvasni a véleményéket arról, mennyi segítséget kaphatsz tőlem.

Hogy ez mennyi idő?

Ez attól függ mennyi időt tudsz rá szánni, és milyen szintről indulsz, a számítógép, illetve az internet használatának tekintetében. És hogy tényleg megvalósítható e  másfél hónap alatt a 15 új csatalakozó?  A bizonyíték rá a következő videóban van, hallgasd meg:

 

 

 

Érdekel az automatizált rendszer?

Szeretnél róla többet tudni?

Add meg a neved és az email címed,  az alábbi űrlapon, és máris küldök róla egy videó összefoglalót:

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Ebben a tájékoztatóban arról kaphatsz részletes felvilágosítást, hogy a www. onlinemunkatanoda.com használata során hogyan és milyen célból kezeljük a személyes adataidat.

form-07

Itt kérheted a Videó összefoglalót
Hozzájárulok, hogy az e-mail címemre marketing tartalmú leveleket küldjenek.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..