Idegesít ha feliratkozol egy hírlevélre és spam-be kerülnek a levelek?

Akik online marketinggel foglalkoznak gyakran bosszankodnak amiatt, hogy spambe kerülnek az általuk küldött hírlevelek, annak ellenére hogy ezek nem kéretlen levelek.

De ugyan így bosszankodik az is aki várja ezeket a leveleket.Nem találja vagy csak napok vagy hetek múltán amikor bekukkant a kéretlen levelek mappába. Esetleg emiatt lemarad egy akcióról, vagy egy online előadásról stb…

Nyilván ha feliratkozunk egy hírlevél sorozatra azért tesszük mert szeretnénk információt kapni az adott témában.Viszont ha spambe mennek ezek a levelek akkor ez bosszantó lehet.

Sokan úgy gondolják ha megjelölik az adott levelet, hogy nem spam akkor legközelebb már nem a spam mappába fog landolni. Sajnos ez nem így van!

Ha gmail fiókot használunk akkor van egy módszer amivel elkerülhetjük, hogy azok a hírlevelek amelyekre feliratkoztunk, kértük őket, ne kerüljenek a spam mappába.

A gmail lehetőséget ad arra hogy mi saját magunk meg tudjuk szűrni a leveleinket.

Mielőtt elolvasnád mit kell tenned ehhez, lenne egy késrésem feléd. Kérlek, mindig figyelj arra ha Te kérsz egy levelet  azaz Te iratkoztál fel ne jelöld spam-nek.

Ha már nem szeretnél több levelet kapni attól akinek feliratkoztál a hírleveleire, ne spam-nek jelöld, hanem iratkozz le az adott hírlevélről. Ez így tisztességes, mivel Te kérted a levelet. Hozzájárultál, hogy hírlevelek formájában információkat kapj, tehát eleve nem lehet kéretlen levél.

Szabályok létrehozása az e-mailek szűrése a gmail fiókunkba:

Ha feliratkoztunk egy hírlevél sorozatra, és azt tapasztaljuk hogy spam-be érkezett a levél jelöljük, hogy nem az. Majd az alábbi képen látható lépeskét végezzük el.

2 perc munka csak az egész.

 

Remélem van olyan akinek ezzel tudtam segíteni! 🙂

Ha szeretnél még többet tanulni, tapasztalni az online munkával kapcsoltban kérd az ingyenes tudásanyagot itt

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..