Kedves Új Facebook Ismerőseim!

Kedves Új Facebook Ismerőseim!

 

Nos, ezzel blog bejegyzéssel nem leszek túl népszerű, de vállalom a kockázatot. 🙂

Sokan vagyunk akik tisztességesen szeretnénk online dolgozni, sok időt, energiát fektettünk a tanulásba, képzésbe. És szeretnénk HITELESEK, MEGBÍZHATÓAK maradni.

De mi köze van ennek az új Facebook ismerőseimhez? 🙂

Nem szoktam háborogni, de most kicsit felment a pumpa, mert ma reggelre 6 új ismerős, 6 csoportba rakott be a megkérdezésem nélkül. Úgy látom az ismerősnek jelölés csak is ezért történt, mert el akartok nekem adni mindannyian!

Nekem is van csoportom kettő is, de senkit nem raktam be addig még nem kaptam engedélyt. Vagy nem beszéltük át, hogy hova szeretném meghívni. Sőt ennél tovább megyek nem is nagyon kell behívnom az embereket, mert ők kérik a felvételüket a csoportba. Olyan emberek, akiket érdekel az a téma, amiről a csoport szól.

Ha Facebookon szeretnél értékesíteni, vásárlókat találni, először meg kellene tanulni a „hogyant”!

Rossz módszer ismerősöket jelölgetni, és azonnal letolni a torkán az ajánlatot. Vagy mások Facebook üzleti oldalára, termékhirdetést írni. Ebből is látszik, hogy sokan nem tudnak megkülönböztetni egy üzleti oldalt egy hirdető csoporttól. Meg kell tanulni az online marketinget, a közösségi média marketinget, ami nyilván nem a fentebb leírtakból áll.

Bizalmat kell építeni. Nos, ez a bizonyos üzleti csoport sok ember bizalmat fogja elveszíteni. Nem csak azzal, hogy mindenkit behívnak ezekbe a csoportokba, (egyébként minden csoport ugyan arról az üzletről, termékről szól). Hanem azzal is lejáratják magukat, hogy egymás termék reklámszövege alá írogatják a következőket: „Engem is érdekel”, „én is kérek kettőt ebből az xy termékből”. Aki egy kicsit is jobban oda figyel, az látja, hogy nem kívülálló érdeklődő írja ezeket a kommenteket, hanem a csapat tagjai egymásnak.

Nyilván ezzel nem igazán lesz hosszútávú siker.

Nem így kell online érvényesülni. A sikerhez vezető utat ki kell építeni. A cél az, hogy ne Te keresgesd az embereket, hanem ők találjanak rád. Tőled azok fognak vásárolni vagy csatlakozni hozzád, akiknek szüksége van a Te ajánlatodra, és nem azok, akiknek Te akarod letolni a torkán, erőszakos módszerekkel.

Kedves új Facebook Ismerőseim, ha jól és hosszútávon akartok érvényesülni az online üzletetekkel, és nem akarjátok elveszteni az emberek bizalmát akkor, szánjatok egy kis időt a tanulásra. Nincs harag, és hogy ezt bizonyítsam is szívesen látok mindenkit az Online Munka Tanoda Facebook csoportjába ahova kérned kell a felvételed. 🙂 Látod ez is egy módszer arra, hogy embereket hívjak meg a csoportba, és ők dönthessenek arról, hogy akarnak ezen a csoport tagjai lenni vagy sem. 🙂

Ha bekerülsz a csoportba lehetőséged lesz rá, hogy megismerd azokat a módszereket, amivel nem letolni akarjuk az emberek torkán az ajánlatunk! Tanulj velünk Várunk szertettel! 🙂

De nyilván Te döntesz, akarsz e hosszútávú sikert, vagy nem!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..