Meglepő eredmények születtek az online munkával kapcsolatos kérdéskre

Online Kérdőív

Nem régiben egy kérdőívet készítettem azon emberek számára akik, online szeretnének pénzt keresni. Először is szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik őszinte válaszokat adtak és kitöltötték a kérdőívet.Számomra is nagyon meglepő eredmények születtek. Annak ellenére, hogy nagyjából gyanítottam a válaszokat.Az eredmény sejtéseimet igazolta.

Rengeteg ember úgy vág bele a különböző online üzletekbe, hogy nagyon sok mindennel nincs tisztában, ami alapvető dolog lenne ahhoz, hogy belekezdjen bármibe is az interneten.

Néhány kérdést emeltem csak ki a kérdőívből:

1. ” Mióta foglalkozol online munkával?”

Ahogy a grafikon is látszik 47% több mit 1 éve.

online kérdőív

 

2. A második kérdés így hangzott:” Sikeresnek érzed magad?”

online kérdőív

 

Ezen grafikonon látszik, hogy 78% szeretné, ha jobban menne. 10% egyáltalán nem erre számított, amikor bele vágott. És csak 10% aki azt a választ adta, hogy jól megy az üzlet. A fenti eredmények nem nagyon leptek meg, inkább csak megerősítettek abban, hogy bizony kevés ember mondhatja el magáról, hogy sikeres az online üzlete.

Nyilván ennek a sikertelenségnek meg vannak az okai, a bejegyzésem elején már említettem, nagyon sokan úgy kezdenek bele, hogy alapvető dolgokkal nincsenek tisztában.

Nézzünk erre is pár példát:

Kérdés: Tudod mi az, az email marketing?

online kérdőív

 

Ez az eredmény egészen meglepő, mert a válaszadóknak majdnem a fele nem tudta mi az email marketing. Annak ellenére, hogy óriási irányvonal hódít ma, a közösségi média marketing, az email marketing még mindig az egyik leghatékonyabb stratégia. A következő két kérdésre adott válasz is azt bizonyítja, hogy bizony meg van annak az oka, ha  nem úgy megy üzlet, ahogy szeretnénk!

Ismered azt a fogalmat, hogy célpiac, és meg tudnád egyetlen mondatban fogalmazni a jelentését?

68% ismeri a kifejezést és meg is tudja fogalmazni mit jelent, ez így rendben is van.

De nézzük meg a következő kérdést is:

Ismered azt a fogalmat, hogy réspiac, és meg tudnád egyetlen mondatban fogalmazni a jelentését?

31% százalék ismeri a kifejezést, de ne tudja megfogalmazni mit, jelent. Vagyis valahol hallotta, de biztosan nem alkalmazza, az online marketing során, ami óriási hiba!

37% pedig nem is ismeri ezt a fogalmat.

 

 

online kérdőív

 

online kérdőív

Nagyon fontos lenne azok számára akik online üzleti lehetőségekben gondolkodnak, vagy már bele is vágtak, hogy felismerjék, sikert csak úgy lehet elérni, ha hajlandóak, tanulni, képezni magukat.

Sajnos jelenleg az interneten próbálkozók 90% kudarcot vall. Csak 10% az aki valóban keres pénzt, Ők azok akik hajlandók a tanulni és képezni magukat a siker érdekében!

Te hova szeretnél tartozni?

Csatlakozz az ONLINE MUNKA TANODA  zárt Facebook csoportjához, és tanulj velünk.

A képre kattintva kérheted a felvételed a csoportba:

Vagy iratkozz fel az alábbi űrlapon Online  Munka Tanoda INGYENES Tudásanyag sorozatára.

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Ebben a tájékoztatóban arról kaphatsz részletes felvilágosítást, hogy a www. onlinemunkatanoda.com használata során hogyan és milyen célból kezeljük a személyes adataidat.

form-09

Itt kérhetsz további információt
Neved:
Email címed:

input id=”adatvedelem” type=”checkbox” class=”check” name=”adatvedelem”>Hozzájárulok, hogy az e-mail címemre marketing tartalmú leveleket küldjenek.


2 thoughts on “Meglepő eredmények születtek az online munkával kapcsolatos kérdéskre”

  1. Nagyon hasznos cikk. Köszi Ildikó hogy összefoglaltad. A mai világban fontosabb a tudás mint eddig valaha is volt. Enélkül nem lehet komolyabb eredményeket elérni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..