Miért vallanak az emberek újra és újra kudarcot az online munkával

online munka kudarc

Miért vallanak az emberek újra és újra kudarcot az online munkával?

Mindig vissza és vissza kell, hogy térjek ehhez témához, mert folyamatosan nem hagy nyugodni.

Irdatlanmennyiségű hirdetési csoport van online munka témában a Facebookon, és ugyanazzal az elcsépelt szöveggel hirdetnek emberek különböző üzleti lehetőségeket.

Mint pl:

„Dolgozz otthonról.”

„Otthoni munka”

„Nincs munkaidő, Saját időbeosztás”

„Egyszerű pénz keresési lehetőség”

„Gyes, nyugdíj, mellet is végezhető”

és még sorolhatnám a hasonló hirdetés szövegeket, amelyekkel még csak ki sem lehet tünni a többi közül.

Illetve rengeteg az olyan hirdetés is, hogy „nem kell eladni semmit” Amikor azonban felmerül a kérdés hogyha nem kell eladni semmit, akkor mit, kell csinálni? A válasz általában a következő: „Csak meg kell osztanod ugyan azt a hirdetés szöveget, ugyan azokban a csoportokban, amit én, és majd vásárolnak tőled.” Naná, hogy el kell adni valamit 🙂 Nyilván ebből is adódik a sok hasonló hirdetési szöveg.

Az online tevékenykedő emberek többsége nem tudja, és nem ismeri az online marketing különböző lehetőségeit.

Azt gondolják, hogy ez a közösségi média marketing illetve ezen belül például a Facebook marketing!

Nem régiben már írtam egy bejegyzést arról, hogy készítettem egy kérdőívet azok számára, akik online pénzkereseti lehetőségekkel foglalkoznak.

Ide kattintva elolvashatod a bejegyzést

 Facebook marketinggel kapcsolatos kérdést is feltettem ebben kérdőívben.

Az alábbi képen látható az eredmény:

online munka kudarc

 

 

A válaszokból nyilvánvalóvá válik, hogy valóban ezt gondolja az emberek többsége, hogy a hirdető csoportokban való megosztás egyenlő a Facebook marketinggel.Nem azzal van a baj, hogy ezekben csoportokban reklámoznak, mert én is megteszem, a probléma azzal van, hogy mást nem csinálnak! Mert, ahogy a fentiekből is látszik, sajnos nem ismerik a további módszereket.

Mint pl Üzleti Facebook oldal, csoport. Hogyan és mit posztoljanak.(videók, megnyerő képek, cselekvésre ösztönzés, kérdések stb)

Hogyan kapcsolják össze a közösségi média marketinget az email marketinggel, és sok egyéb online marketing módszer ismeretlen számukra.Itt szeretném megmegegyezni azt is , hogy sajnálatos módon az email marketinget sem ismerik nagyon sokan.

Az online munkával foglalkozók 47% nem ismeri az email marketinget sem.

online munka kudarc

Ez egy további problémát is jelent, nincs eredmény, nincs siker, és a sok kiégett ember lejáratja az online pénzkereseti lehetőségeket. Az interneten lehet pénzt keresni, lehet sikert, elérni mindössze megfelelően kell alkalmazni a különböző módszereket. Ezt is tanulni kell, mint bármi mást! Szeretnék ebben segíteni mindenkinek, aki online szeretne pénzt keresni bármilyen üzleti lehetőséggel.Ezért létre hoztam egy Facebook csoportot Online Munka Tanoda néven, bárki csatlakozhat a csoporthoz, aki szeretne tanulni, fejlődni és sikert elérni. Az alábbi képre kattintva kérheted a felvételed a csoportba.

 

Vagy iratkozz fel az alábbi űrlapon, és kérd az Online Munka tanoda INGYENES Tudásanyag sorozatát.

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Ebben a tájékoztatóban arról kaphatsz részletes felvilágosítást, hogy a www. onlinemunkatanoda.com használata során hogyan és milyen célból kezeljük a személyes adataidat.

form-07

Itt tudsz feliratkozni az Ingynes TudásanyagraHozzájárulok, hogy az e-mail címemre marketing tartalmú leveleket küldjenek.


2 thoughts on “Miért vallanak az emberek újra és újra kudarcot az online munkával”

  1. Köszönöm, pont erre van szükségem. Rengeteg poszt van az interneten, nehéz eldönteni, melyik igazi és jó, nagyon sok idő tudatlanul csinálni ezt a munkát , és tényleg tanulni kell a szakmát.

    Szép napokat és köszönet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..