Mit csinálnak másként azok az emberek, akik sikeresek az online üzletükben?

 

Évégén mindenki számot vet az előző év eredményeivel, és bizony elég gyakran felmerül a kérdés: – “én miért topogok egy helyben, miért nem vagyok már olyan sikeres mint x,y ? ” stb…

Mindegy, hogy milyen évet írunk 2018 vagy 2019  a siker titka mindig ugyan az marad. A sikeres emberek tudják, hogy a siker nem jön egyik napról a másikra. A siker nem más mint a kitűzött célok elérése.

A sikertelenek pedig folyton valami csodára várnak. Úgy gondolják a siker szerencse kérdése. Számtalanszor lehet hallani: – “De jó neked Te olyan szerencsés vagy.”Pedig a szerencsének semmi köze nincs a sikeréhez! A  sikertelenekre általában jellemző, hogy szeretik a könnyebb utat választani és bedőlnek  jól hangzó ígéretnek.

Csak néhány pl:

  • nem kell mást tenned csak telefonról videót nézni és fizetnek.

vagy

  • most sétálással kereshetsz pénz. 🙂

Akiknek még nincs kellő tapasztalatuk első hallásra ezek valóban nagyon jól hangzó ígéretek. De ezek sajnos mind átverések. Aki még rutintalanabb de elkezdene gondolkodni, kielemezni azt hogyan lesz ebből pénz, az is könnyen rá jöhetne, hogy sehogy. A legtöbb estben nincs elemzés, nincs gondolkodás, csak fejesugrás a jól hangzó bizniszbe, és aztán jön a csalódás.

Ne várd azt, hogy kevés munkával majd órási jövedelme tehetsz szert, mert ilyen NINCS!

Ahhoz, hogy sikert, és eredményt tudj elérni bármilyen online munkával, üzlettel, tanulnod, képezned kell magad. Nyilván ehhez időre, és kitartásra van szükség.

A sikert AKARNOD kell. Nem elég a szeretném, vagy megpróbálom, talán sikerül.

Fontos, hogy folyamatosan motivált legyél. Ha egy csapatban dolgozol akkor bizonyára motiválnak a vezetőid. De ez nem elég! Sőt sokkal fontosabb, hogy a motiváció belülről fakadjon,Te motiváld saját magad!! Ez pedig csak akkor tudod megtenni ha valóban olyan célt tűztél ki magad elé amit tényleg el is akarsz érni.

Szeresd amit csinálsz! Csak olyan lehetőségbe vágj bele amivel tudsz azonosulni, amit szívesen csinálsz, és nem kényszerből.

Ha megtaláltad a számodra megfelelő lehetőséget,  haladj lépésről, lépésre, ne akarj mindet azonnal.

Tanulj, képezd magad, vértezd fel magad a megfelelő tudással, használj megfelelő eszközöket. Legyél kitartó, türelmes, motivált, és a siker előbb utóbb bekövetkezik! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..