Nevessünk, vagy sírjunk rajt?

Az alábbi kis történeten nem igazán tudtam, hogy nevessek vagy sírjak.

Nézhetjük a vicces oldalát is a történetnek, de el is szomorít, egy kicsit

Kezdem a történettel, és majd utána elmesélem miért szomorít el.

Nem régiben egy nagyon kedves barátom megosztott egy Facebook hirdetésről egy képet.

A bejegyzés egy online munka hirdetésről szól.:

facebook,online munka

A lényeg következő mondat:

“Nagyon sokan nem-et mondtak erre a lehetőségre, ma már álmaik életét élik” 🙂

Gondolom nem nagyon kell megmagyarázni nemet mondtak, és megvalósították az álmaikat. Ez a rész valóban vicces, mert úgye nagyon nem mindegy hogyan fogalmazunk. 🙂

Ami már nem annyira vicces, hogy a barátom kifényképezte ezt a hirdetést és úgy osztotta meg, tehát nem lehetett látni az eredeti bejegyzést. Illetve hozzá fűzte ő is, mi a vicces ebben a hirdetésben. Ennek ellenére így is volt aki a barátom által megosztott kép alá kommentelt egy “igent”azaz kérte a részleteket! Na ez az, ami elszomorít!

Megszámlálhatatlanul sokan  vágnak úgy bele az online üzletekbe, hogy rengeteg dologgal nincsenek tisztába. Összevissza kapkodva próbálkoznak. Másolják azokat módszereket amelyek nem vezetnek sehova, nincs eredményük. Sokan azt gondolják elég ha Facebookon megosztanak egy reklám szövet, egy képpel, és ennyi az online marketing. Számtalan  olyan posztot látok, ami nagyjából így szól:” Van okos telefonod? Szoktál Facebookozni? Ha igen akkor dolgoz velünk, nem kell mást tenned csak reklámozni, hirdetésket feladni a Facebookon!”

Nos, ez biztos, hogy nem vezet eredményre. Bár nyilván mindenki másként értelmezi az eredményességet. De aki hosszútávon online munkából szeretne megélni, az ilyen módszerrel biztosan nem fog!

Természetesen aki már egy kicsit is belekóstolt ebbe, az tudja, hogy ez bizony nem így van.

Ahhoz, hogy sikert, és eredményt tudjunk eléri, muszáj tanulni, képezni magunkat, nem elég csak az okos telefont nyomkodni! 🙂 Kell, hogy legyen egy jól felépített előre átgondolt rendszerünk, amelynek kidolgozásához legalább néhány alap dologgal tisztában kell lenni. Itt nyilván nem arra gondolok, hogy tudunk posztolni a Facebookon, vagy képet felrakni, megosztani stb, ennél azért kicsit többről van szó!

Érdekel, hogy milyen alap dolgokkal kellene tisztában lenni? Iratkozz fel az alábbi űrlapon az ingyenes tudásanyag sorozatra, amiből megtudod milyen alapeszközökre, és tudásra van szükséged.

 

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Ebben a tájékoztatóban arról kaphatsz részletes felvilágosítást, hogy a www. onlinemunkatanoda.com használata során hogyan és milyen célból kezeljük a személyes adataidat.

form-07

Itt tudsz feliratkozni az Ingynes TudásanyagraHozzájárulok, hogy az e-mail címemre marketing tartalmú leveleket küldjenek. 

Csatlakozz a Facebook csoportunkhoz:

facebook, online munka

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..