Online kézikönyv, kinek, miért, hogyan?

Nem régiben készítettem egy online kézikönyvet azok számára akik,

használjak már Pure Leverage marketing eszközeit, és a csoportomba tartoznak.online kézikönyv

Röviden mit kell tudni a Pure Leverage rendszeréről, és az online marketing eszközeiről: 

Joel Therien, GVO webhosting szolgáltatással foglalkozó cég tulajdonosa létre hozott egy olyan megoldás csomagot, amely minden olyan ember számára megoldást jelent, akik bármilyen jellegű online üzlettel szeretnének foglalkozni. Joel 17 éve foglalkozik Online Marketinggel, teljesen tisztában van a piaci helyzettel, és a kezdők problémáival.

Ez a megoldás csomag tartalmaz minden olyan alapeszközt, amivel bárki el tud indulni, és létre tud hozni egy automatizált vevőszerző rendszert a saját üzletéhez.

Az utóbbi időben nagyon sok eddig csak offline dolgozó hálózatépítő kezdte el használni ezt az eszköz csomagot. Ők többségében olyan hálózatépítők, akik offline komoly sikereket értek el, de az online marketingben teljesen járatlanok.Nyilván aki teljesen járatlan az online világban annak nem csak az online marketing ismeretek hiánya okoz gondot, hanem az is hogy hogyan működtesse az eszközöket, amelyek, szükségesek ahhoz, hogy egy automatizált rendszert létre hozzunk. Az online kézikönyvet az ő számukra készítettem. Természetesen nem csak az offline hálózat építőknek. Hanem mindenkinek, aki szeretne bármilyen jellegű online üzlettel foglalkozni és nem rendelkezik ehhez a megfelelő tudással. Ennek a kézikönyvnek a segítségével lepésről, lépésre megtanulhatják az eszközök használatát. Miközben ezt tanulják, lére hozhatják a saját WordPress alapú blog oldalukat beállíthatják az automata hírlevél küldőjüket elkészíthetik az első hírlevél sorozatuk stb… Az online kézikönyv videókat, írásos anyagot is tartalmaz, és lépésről lépésre végig vezet, azon hogyan automatizáljuk az üzletünk.

 

Tehát a Pure Leverage megoldás csomag tartalmazza a szükséges eszközöket, az online kézikönyv pedig azt tudást, amely szükséges az eszközök használatához.
Termesztésen az Online kézkönyv díjmentes azok számára, akik használják Pure Leverage eszközeit és a csoportomba tartoznak.

 

Te már automatizáltad az online üzleted?

Nem tudod hogyan vihetnéd sikerre az online üzleted?

Fogalmad nincs hogyan vágj bele egy online üzletbe?

Szeretnél erről még többet tudni?

Iratkozz fel az alábbi űrlapon az ingyenes tudásanyag hírlevél sorozatra.

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Ebben a tájékoztatóban arról kaphatsz részletes felvilágosítást, hogy a www. onlinemunkatanoda.com használata során hogyan és milyen célból kezeljük a személyes adataidat.

form-07

Itt tudsz feliratkozni az Ingynes TudásanyagraHozzájárulok, hogy az e-mail címemre marketing tartalmú leveleket küldjenek. 

Vagy ide kattintva csatlakozhatsz az Online Munka Tanoda zárt Facebook csoportjához.

1 thought on “Online kézikönyv, kinek, miért, hogyan?”

  1. Kedves Ildikó!
    Végtelenül hálás vagyok,hogy a húgom által csapatod tagja lehetek. Ezzel az online kézikönyvvel óriási tudást adtál a kezembe. Tényleg meg lehet tanulni annak is a blog készítést aki -0ról kezdte mint én.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..