Online Munka és a kőkorszaki módszerek

Rengetegen szeretnének online pénzt keresni, és a lehetőségek tárháza is óriási. Szinte minden napra jut valami új MLM üzlet vagy ajánlói program. De nagyon kevesen érnek el sikert, mert kőkorszaki” módszerekkel akarnak boldogulni.

online munka tanoda

Az interneten óriási csata folyik, és csak az jöhet ki belőle győztesen aki felismeri, hogy az elavult módszerekkel soha nem lesz hatékony. Muszáj fejlődni, tanulni, megfelelő eszközöket használni.

Rengeteg olyan üzenetet kapok Facebookon privátban, hogy: “itt a legjobb, legszuperebb üzlet, ilyen még nem volt ez neked sem szabad kihagynod. én már nagyon sokat kerestem vele ” stb. Közben pedig az illető aki az üzenetet küldte 1-2 hónapja ugyan ezt írta egy másik üzletről. Van aki ezt 1 éven belül ötször, hatszor is megteszi.1-2 hónapig próbálkozik valamivel, és mivel a siker elmarad máris tovább áll. Te hinnél neki ezek után?

A másik amitől falra tudnék mászni, és ezzel nem vagyok egyedül, amikor ismerősnek jelölnek a Facebookon. Én vissza igazolok, és szinte azonnal jön is privát üzenet, legszuperebb üzletről ami valaha is létezett. Néha még arra sem veszik a fáradságot, hogy köszönjenek vagy bemutatkozzanak. De ez nem csak Facebookon történik meg hanem skype-on, vagy ép e-mailben is. Ilyen formában, és tartalomlommal régen sem igazán működött, de ma már biztosan nem fog!

Ahhoz hogy sikeres, és hatékony tudj lenni az online munkában, az otthoni alapú üzletedben, legyen bármilyen jellegű üzleted, meg kell találnod a célpiacod. Azokat az embereket akiknek szüksége van a Te ajánlatodra. Ehhez pedig szükséged van egy automatizált rendszerre. Az automatizált rendszer összeállításához pedig megfelelő eszközökre.

Az automatizált rendszeren kívül persze még sok egyéb mást sem árt elsajátítani. Például, hogy hogyan kommunikálj az üzletedről. Mert az aki csak folyton azt bizonygatja, hogy az ő üzlete a legjobb és ez tuti,már le is húzhatja a rolót.

Nyilván mindenki  gyorsan szeretne pénzt keresni, és azt gondolja az internet ehhez egy jó lehetőség. Ez így is van, az internet egy nagyszerű lehetőség. Azonban a  kőkorszaki módszereket használva nem jön a siker, ezért sokan csalódnak abba hagyják, vagy elkezdenek egyik üzletből a másikba vándorolni. Sokszor az is nagy probléma,hogy nincs aki segítsen, nincs aki elmondja mit is kellene valóban tenni a siker érdekében. 

Te is keresed a megoldást lépnél, de félsz? Mert már csalódtál, vagy ép fogalmad nincs, mit kellene tenned, hogyan vághatnál bele egy otthoni üzletbe. Vagy, ép nem tudod, hogy automatizálhatnád és vihetnéd sikerre a már meglévő üzletedet? Nincs mitől tartanod, mert  megtanulhatod hogyan érd el azt a sok millió embert, akik KERESIK a lehetőséget, nem pedig Neked kell a hajuknál fogva belerángatnod egy üzletbe.

Automatizáld Te is az üzleted!

Hogyan?

Iratkozz fel az az alábbi űrlapon, és kérd az Ingyenes Tudásanyagot!

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Ebben a tájékoztatóban arról kaphatsz részletes felvilágosítást, hogy a www. onlinemunkatanoda.com használata során hogyan és milyen célból kezeljük a személyes adataidat.

 

form-07

Itt tudsz feliratkozni az Ingynes TudásanyagraHozzájárulok, hogy az e-mail címemre marketing tartalmú leveleket küldjenek.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..