Online üzlet fűszerezve egy kis offline előadással

Nyilván felmerül a kérdés, ha valaki már közel 10 éve dolgozik online miért kezd bele offline előadásokba.
Mivel ennek pont a fordítottja a jellemző. Azaz akik offline dolgoznak ők azok, akik szeretnék a tevékenységüket áthelyezni online-ba.
Mert, hogy ma, már aki nincs jelen az internet az nem is létezik. 

Nos, pontosan azok miatt kezdtem el offline előadást is tartani, akik még nincsenek jelen az interneten, de már gondolkodnak rajt, szeretnének bele vágni, de nem tudják, hogy hogyan.

Nem régiben megismerkedtem egy hölggyel, aki offline hálózatépítőként már nagyon komoly sikert ért el. Régóta gondolkodott már azon, hogy szeretne online is üzletet építeni, mert tudja, hogy ez jövő, illetve szeretné megkönnyíteni a saját életét, munkáját. Az elmúlt években nagyon sokat utazott, ami lássuk be ez irdatlan mennyiségű idő, energia, és pénz.

Rengeteget beszélgettünk, és beszélgetéseink során, kiderült, hogy nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Továbbá számomra az is világossá vált, hogy, nagyon sokan vannak még rajta kívül, akik szeretnének online dolgozni, de nem tudják, hogyan vágjanak bele. Sok a bizonytalanság a téves tájékoztatás és ebből következően a félelem.

Arra is rá kellet jönnöm, hogy az offline hálózat építők nagyon megszokták a személyes találkozásokat, nehezén tudják elképzelni, hogy online is lehet bizalmat építeni jó munka kapcsolatot kialakítani. Termesztésen a félelmeik nem alaptalanok.
Így született meg az elhatározás arról, hogy segíteni szeretnék azoknak, akik még nincsenek jelen az interneten hálózat építőként.

Szeretném nekik a saját környezetükbe, azaz offline megmutatni, hogy mennyire megkönnyítheti a munkájukat, ha az interneten is el kezdenek tevékenykedni.
Rávilágítani, hogy félelmeik ugyan nem alaptalanok, de ha jól indulnak el, ha hajlandóak tanulni képezni magukat, akkor nincs mitől tartani.
Ha van, aki fogja a kezüket és megmutatja lepésről lépésre, hogy hogyan induljanak el, megtanítja, az alapokat akkor a többi már csak rajtuk múlik.

Nagyon sokan attól vannak megrémülve, hogy ők már a koruknál fogva, nem tarthatnak lépést a fiatalokkal, akik technikailag lépés előnyben vannak.
Lehet, hogy a fiatalok ilyen szinten előnyben vannak. Tapasztalataim alapján azonban hiába a technikai előny, mindegy hogy valaki fiatal vagy idősebb ha fütyülnek az Online marketing ismeretekre, az alapokra. Az aki csak megy a saját feje után, vagy a rossz dolgokat másol, mert a könnyebb utat akarja választani, vagy mert csak a sok rossz példát látja, nem fog eredményt elérni.

Az, aki  viszont belátja, hogy az eredményekért képezni kell magunkat, hogy ezt is meg kell tanulni, és hajlandó ezért tenni, sokkal sikeresebb lesz, mint az, aki megy a saját feje után és arra vár, hogy az eredmény majd így is az ölébe pottyan.Aki már offline komoly sikert ért el ezzel tisztában van, és tudom, hogy ők azok, akiket nem fogja eltántorítani, ha az online sikerért is kell egy kis plusz tanulás.
Nos ezért tartottam szombaton egy nagyon jó hangulatú offline előadást, ami terveim szerint folytatódni fog még. 🙂

Hamarosan, azaz februárban lesz a következő INGYENES előadás, pontos időpontot még nem tudok, de ha meg lesz, jelezni fogom az Online Munka Tanoda Facebook csoportjában. Csatlakozz Te is a csoporthoz szeretettel várunk! Kattints ide

Szeretnél még többet tudni, arról hogyan indulj el bármilyen online munkával?

Kérd az INGYENES tudásanyagot!

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Ebben a tájékoztatóban arról kaphatsz részletes felvilágosítást, hogy a www. onlinemunkatanoda.com használata során hogyan és milyen célból kezeljük a személyes adataidat.

form-07

Itt tudsz feliratkozni az Ingynes TudásanyagraHozzájárulok, hogy az e-mail címemre marketing tartalmú leveleket küldjenek.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..