Rengeteg online munka ajánlat, hangzatos ígéretek – Ennek ellenére kevesen érnek el sikert online munkával

Rengeteg online munka lehetőséggel találkozunk az interneten. Nap mint nap jelennek meg új ajánlatok. Nagy hűhóval beharangozzák az elő regisztrációval történő indulást.  Azzal kecsegtetnek mindenkit, hogy indulás után dőlni fog a pénz, regisztrálj mert az elsők közt lehetsz! A legtöbb ilyen üzlet rövid időn belül, szép csendben eltűnik a feledés homályában.

Amikor megjelenik valami új az emberek, bedőlnek ezeknek a hangzatos ígéreteknek, őrült reklámozásba kezdenek, és tele spamelik a Facebookot.

Nem tudják, hogy hosszútávon ennek semmi értelme. Ilyen módszerrel soha nem fogják elérni a passzív jövedelmet.

Nagyon sokan alapvető dolgokkal sincsenek tisztában. Nézzünk egy példát: Nem tudnak különbséget tenni egy Facebook üzleti oldal, vagy Facebook üzleti hirdető csoport közt sem. A minap például azzal szembesültem, hogy az  én üzleti Facebook oldalamra rakják fel a hirdetéseiket. Fogalmuk nincs, hogy az nem egy hirdetési felület. Nem gondolkodnak, nem hajlandók tanulni összevissza reklámoznak spamelnek, és csodálkoznak ha a Facebook letiltja őket.

Az online munka nem arról szól, hogy tele spameljük pl. a Facebookot, kiteszel egy hirdetést amiben hangzatos ígéretek vannak.

Nyilván nem árulok el vele titok, hogy az online munka ajánlatok 98% – a MLM.  Az MLM-ben pedig az emberek, emberekhez csatlakoznak. Ez így van amióta 70 éve útjára indult a Network Marketing, és hidd el ez ma sincs másként.

Azzal sem lehet eredményt elérni ha valaki létrehoz egy Facebook csoportot ahova mindenkit a másik megkérdezése nélkül betesz.  Idegen embereknek küldi el privát üzenetben az ajánlatát, azaz kéretlen üzenetet küldözget, spamel. Ezt nagyon nem szeretik az emberek! Gondolj csak bele Te szereted ha mindenféle ajánlattal zaklatnak ami téged nem érdekel. Beraknak egy olyan Facebook csoportba aminek témájától még a hideg is kiráz.

Vagy ép az internet rejtett bugyraiból elő halásznak egy  képet, amivel azt akarják bizonyítani mennyire zseniálisan jó  egy az általuk ajánlott fogyókúrás termék, vagy ránctalanító, és stb…

Ezek a módszerek ideig-óráig működhetnek, de hosszútávon soha nem lesz eredményük! Ráadásul ezzel lejáratják az összes komoly hosszú évek, évtizedek óta működő MLM cégeket, és magát a Network Marketinget. Illetve a becsületes, lelkiismeretes hálózatépítőket is. Ez az oka annak, hogy az emberek elhatárolódnak az MLM-től. Gyakran látok olyan posztokat a Facebookon, hogy valaki online munkát keres, de külön jelzi, hogy MLM nem érdekli.

Ha Te is online munkával foglalkozol Tedd fel a kérdést magadnak, mit szeretnél, átmeneti rövidtávú apró pénzt, vagy hosszú távon komoly passzív jövedelmet.

Ha az utóbbit választod, meg kell tanulnod, hogyan tudsz az online jelenléteden változtatni. Hogyan tudsz sikert elérni. Ehhez tanulni kell, és nem másolni azt a rengeteg rossz példát amivel sajnos tele van az internet.

Az interneten óriási a marketing zaj, ebből egyetlen módon lehet kitűnni, és eredményt elérni, ha megtanulod a sikeres, és eredményes online marketinget.

Kérdés Te kedves olvasó mit szeretnél pár hónapig kevés pénzt keresni vagy hosszútávon komoly jövedelme szert tenni.

Az alábbi videóban egy kis segítséget kapsz ahhoz, hogyan tudod sikerre vinni az online üzleted.

MLM

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..