Te mennyi időre tervezel az online üzleteddel?

 

Sajnos azt látom, hogy a legtöbben csak pár hónapra terveznek.
A legtöbb embert gyorsan, munka nélkül, sok pénzt szeretne keresni! Ez nagy hiba.
Ha komoly jövedelmet szeretnél teremteni magadnak az interneten akkor ennél többre lesz szükséged.

Merj bátran hosszú távon gondolkodni!

Nyilván ehhez az kell, hogy legyen egy biztos komoly cég, amelyhez csatlakozol. Bizonytalan megoldásokkal valóban nem lehet hosszú távara tervezni. Egyik üzletből a másikba vándorolva, nem leszel képes passzív jövedelmet teremteni.
Aki egy kicsit komolyan gondolja az eleve nem úgy fog bele vágni, hogy gyorsan akar sok pénzt keresni, nulla munkával, mert ilyen nincs, ez nem létezik.

Válassz megfontoltan körültekintően. Ne hidd el azt, hogy csak induló üzletekkel tudsz pénzt keresni, mert milyen nagyszerű, jó időben jó helyen lenni. És azt meg végkép ne hidd el, hogy munka nélkül pénzt lehet keresni. Nem szabad bedőlni a hangzatos ígéreteknek, 11 év tapasztalta mondatja ez velem.

Ha Te valóban online szernél pénzt keresni, és valóban akarod, mindegy mikor csatlakozol egy üzlethez. Fel tudod építeni az üzleted! Induló üzletek mindig bizonytalanok. Vannak jól hangzó ígéretek, amit sajnos legtöbb ember elhisz, amiért nem is hibáztatom azokat, akik kezdők. Sokkal inkább azokat, akik manipulatív módom bele hajtják az ilyen üzletekbe az embereket. Sokan sajnos a kevéske pénzüket feketítik be olyan üzletbe, ami csak ideig-óráig működik. Termesztésen akadnak olyan induló üzletek is, amik megbízhatóak, de itt általában van mögötte egy hosszabb idő óta működő “anya” cég. Amely megfelelő stabilitással a háttérben elindít egy Network marketing üzletágat is. De ilyenből nagyon kevés van!

Valóban akkor jársz a legjobban, ha hosszútávra tervezel. Felépíted a saját márkaneved, mindegy milyen üzletben dolgozol, építs saját márkát. Építsd ki az online rendszered. Legyen Weboldalad, Blogod, Youtube csatornád, Facebook üzleti oldalad, Facebook csoportod, Instragram fiókod. Építsd ezt fel egy márkanév köré. Használd az email marketinget. Az emberek általában emberekhez csatlakoznak nem üzlethez. Ha Te megbízható, és felkészült vagy, rendelkezel a megfelelő tudással, téged fognak választani. Amennyiben felépítetted a rendszered, használod az email marketinget is, a hírlevél listád egy óriási értéket fog neked adni. Ha bármikor bármi történik az adott üzlettel, amivel épp foglalkozol, ha van egy jó rendszered és hírlevél listád bármi másba bele kezdhetsz. Ha felépíted a saját márkád nem a nulláról kell indulnod, nem függessz se személyektől, sem üzlettől.  Megismernek az emberek, tudják, hogy megbízható vagy, akkor nem azt fogják nézni, hogy Te elkezdtél valami mást, vagy váltottál, hanem a megbízhatóságod, a tudásod, a tapasztalatod. Nyilván ehhez idő kell, de tudom, hogy megérni.
Honnan tudom ezt?
Onnan, hogy én is végig jártam ezt az utat. Többször is olyan üzletbe vágtam bele, amibe nem kellett volna, újra, és újra elölről kellett kezdnem mindent. Ma már tudom mit kellett volna másként tennem. Nyilván valahol az én hibám is, hogy nem tanultam az első bukásból. Hidd el nem éri meg. Inkább áldozz 1-2 évet arra, hogyha lassabban is épül a rendszered de, felépül. Még pedig a saját márka nevedre. Innentől kezdve soha nem kell újra kezdned, azaz a nulláról indulva. Mindegy, hogy ugyan abban az üzletben leszel, amivel kezdted vagy váltasz, vagy ép a meglévő üzleted mellé bevállalsz még másikat is.

Jól hangzó ígéretek, mint pl regisztrálj és kapsz ajándékba x összeget kérlek, ne dőlj be ezeknek.
Befektetett munka, idő, és tőke nélkül, ami nem kell, hogy óriási összeg legyen, nincs siker!
Tanulj, képezd magad, építsd fel a márka neved, a rendszered. Ha ehhez segítség kell ide kattintva tudsz tájékozódni hogyan, tudunk ebben segíteni neked.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..