Új üzletek, jól hangzó ígéretek, pilóta játékok

Te hogy vagy azzal, amikor elindul egy új üzlet és olyan jól hangzó ígéreteket hallasz, amitől azonnal úgy érzed, neked is ott a helyed?

Nos, bevallom néha még én belesek abba csapdába, hogy kezdem elhinni, amit hallok, mert olyan jól hangzik.

De aztán amikor tüzetesebben megvizsgálom az adott üzleti lehetőséget, hamar rájövök, hogy mi az ami sántít. Az elmúlt években volt már pár ilyen üzlet, ami engem is arra késztetett, hogy esetleg foglalkozzak vele. Ilyenkor mindig újra megvizsgáltam, minden irányból az adott üzletet.  Tudtam, hogy a józan eszemre kell hallgatni, mert nem sokáig marad talpon, hamar vége lesz, és nem bántam meg, mert mindegyik egytől egyik elbukott!

Miért megy bele mégis sok ember?

 Egyrészt nagyon sokan tisztában vannak vele, hogy amit elkezdenek egyértelmű pilóta játék, de ugye mindig ott vannak az ígéretek.  Majd ez és ez lesz. Ilyenkor az van a fejekbe, hoppá akkor, ha megvalósulnak az ígéretek már nem is biztos, hogy pilóta lesz. De ezek az ígértek többnyire egyáltalán nem valósulnak meg vagy csak részben. Ha csak részben valósulnak, meg akkor jön a következő szöveg, arról hogy különböző tárgyalások folynak befektetőkkel, cégekkel stb. Mi lesz ennek a vége? Van, ahol ezt elég sokáig elhúzzák, van, ahol rövid időn belül eltűnik a cég. Nyilván lesz, aki jól megszedi magát. Általában azok járnak, jól akik az elsők közt kezdik el, és komolyabb összeggel lépnek be.

Termesztésen nem minden új induló üzletre vonatkozik ez! De nagyon sok ilyen van!

Pontosan ez késztetett arra, hogy erről írjak, mert jelen pillanatban is van több olyan üzlet, amiről azonnal lehet látni, hogy pilóta játék. De olyan hangzatos ígéretekkel ámítják az embereket, hogy mindenki bedől neki. Bár nyilván van, aki tisztában van a helyzettel, de nem zavarja.

Persze lehet erre azt mondani, hogy kit érdekel a lényeg, hogy jöjjön a pénz, aztán ha befuccsol az egész majd lesz másik. Lehet így is gondolkodni, de aki hosszútávra tervez annak érdemes arra is gondolni, hogy ezzel saját magát is lejártja. A felelősségről nem is beszélve. Sajnos én már hallottam olyan történetet ahol, valaki óriási összeget fektetett be egy üzletbe, elbukta, és ebbe bele betegedett.

Azt is tudom, hogy sokan szeretnek jó időben jó helyen lenni, és nyilván ezt egy induló üzletben lehet megtenni. De nagyon fontos, hogy körültekintően válaszunk.

Mielőtt bárki is félreértené, tényleg nem az új induló üzletekkel van bajom, hiszen én is nem régiben csatlakoztam egyhez. Ha mindenképp egy új üzletbe szeretnél az elsők közt lenni, akkor válaszz körültekintően! Vagy ismerd meg azt az új lehetőséget, amibe én is belefogtam a már 4 éve meg lévő üzletem mellett. Garantáltan nem pilóta játék.

Bővebb infóért iratkozz fel a lenti űrlapon és máris részletes tájékoztatót küldök neked!

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Ebben a tájékoztatóban arról kaphatsz részletes felvilágosítást, hogy a www. onlinemunkatanoda.com használata során hogyan és milyen célból kezeljük a személyes adataidat.

form-09

Itt kérheted a tájékoztatót
Neved:
Emailcímed:
Hozzájárulok, hogy az e-mail címemre marketing tartalmú leveleket küldjenek.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..