Vélemények Rólam

 

Az Online Munka Tanoda egy olyan eszköz a kezünkben, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az online marketing tudást elsajátítsuk. Főleg olyanoknak-mint én is-aki kezdő vagyok. Úgy gondolom, hogy Ildikó a legjobb választás, mert fáradságot, időt nem kímélve ha teheti mindig azon van, hogy a legjobb tudása szerint segítsen bennünket.

Köszönjük Ildikó!

Vajda Edit

Forever Living Products Manager

http://vajdaedit.hu

online munka tanoda

Debreceni Zoltán vagyok, a Gazdagodás Akadémia trénere, bevétel növelési tanácsadó.

A Gazdagodás Akadémia fő tevékenysége az, hogy a jelentkezőket segítve, támogatva olyan tudás anyagot ad, amellyel reális időn belül plusz jövedelemhez lehet jutni, majd az elvégzett munka, és a megfelelő tanulás után elérhetik a teljes anyagi szabadságot.

Ildikó jelmondata: „ Ne félj a vihartól, hanem tanulj meg táncolni az esőben” már eleve megjósolta, hogy Ő lesz az egyik legjobb trénerünk.

Én személy szerint erősen irigylem azokat, akiknek Ő lesz a mentora, trénere, mert olyan tudással segíti majd a hozzá csatlakozókat, amivel évtizednyi felesleges üresjáratokat, tévutakat lehet levágni!

Hadd súgjak meg valamit csak neked, így „négyszemközt”! Ha én most kezdő lennék, a kezem-lábam törném, csak hogy Ő legyen a trénerem!

Tedd meg! Jelentkezz Ildikó tanfolyamára, és én személyesen garantálom, hogy előbb leszel sikeres, és eredményes, mint arról valaha is álmodtál!

Debreceni Zoltán tréner, bevétel növelési tanácsadó

https://www.facebook.com/GazdagodasAkademia/

 

 

online munka Tanoda

Az Online Munka Tanoda egy igen hasznos, és könnyen megérthető tudásanyagot tartalmaz – még kezdők számára is közérthető.  Megmutatja, melyek azok a kezdő lépések, és alapeszközök, amellyel SIKERT érhetsz el, ha az interneten szeretnél elboldogulni – útban az Anyagi Szabadság felé. Úgyhogy ne tétovázz, Ildikó a legjobb választás

Eugene Nordern

Sci-fi író

Fitnesz Fater

http://onlinebirodalom.com/

 

 

Takács Márta vagyok, a “Szárnyalj szabadon egészségesen” oldal kezelője és a Forever Living Products Supervisor partnere. Régóta kerestem a lehetőséget arra, hogy az OFFLINE üzletemet milyen módon tudom hatékonyan ONLINE ÉPÍTENI. Az Online Munka Tanoda, erre egy kiváló eszközt ad a kezembe, de nemcsak egy eszközt kapok, hanem egy FANTASZTIKUS INGYENES TUDÁSANYAGOT is, amellyel rövid időn belül még PLUSZ JÖVEDELEMHEZ is jutok. Így már két online üzletet tudok egy kézben tartani.Ildikó személyében, egy olyan mentorra találtam, aki lehetetlent nem ismerve segíti a munkámat, önzetlen,segítőkész, akire mindig lehet számítani.

Takács Márta

Forever Living Products Supervisor partnere

BLOG

 

Az Online Munka Tanoda mindenkinek másolható online marketing tudást biztosít. Ha úgy érzed mindent megtettél, de nem halad az üzleted, akkor keresd a csoportunkat, mert Ildikó érthetően elmagyarázza az automatizált online rendszer működését és segítséggel lát el, hogy a lehető legjobb eredménnyel tudd felépíteni a saját üzletedet. Egy általa elkészített online kézikönyvet ad az új csatlakozók kezébe, amely végig vezeti őket a rendszer összerakása közben.

Én itt értettem meg a rendszer működését, amelyet bárki össze tud rakni oktató videók alapján.

Nagy Zsuzsánna
Online életépítő

www.onlinegazdagodas.com

 

Mindenkinek, aki interneten keresgél pénzkereseti lehetőséget ajánlom Az Online munka Tanodát. Bőséges tudásanyagot tartalmaz végtelenül leegyszerűsített, közérthető, követhető formában. Logikailag jól felépített, így a kezdőktől a jártasabbakig mindenki egyaránt használhatja. Gyakorlatias tudás, hiszen a videók segítségével könnyen alkalmazhatóvá válik a gyakorlatban is. Ezzel az anyaggal bárki képes lehet elindítani internetes vállalkozását, ha használja is a megszerzett ismereteket. Köszönöm Ildikó!

Juhász Lászlóné Szilvi

Online vállalkozó

 

 

Livia Erak vagyok, Vajdaságban Szerbiában élek. Saját egészségem megőrzése végett, kerestem a megfelelő termékeket és ez okból, bio termékek tovább ajánlásával foglalkozom. Mivel online is szerettem volna ajánlani a bio termékeket ez véget kerestem egy olyan eszköz csomagot ami segíti az  internetes munkám.  Eszemben jutott  Ildikó, aki már több éve internetes ismerősöm. Tudtam hogy mivel foglalkozik és hozzá fordultam segítségért.Nem bántam meg, mert csak nyertem vele.Mindenkinek ajánlom olvasson bele a Ildikó web oldalába, és kérje az ingyenes tudásanyagot, amely segítséget nyújt abban milyen eszközöket használjuk, és hogyan váljunk sikeressé az internetes munkával.

Livia Erak

Bio termék forgalmazó

Szerbia Vajdaság

Blogoldal