Nyelvtanulás és pénzkereset, hogy is van ez?

Üdvözöllek!

Németh Ildikó vagyok 11. éve foglalkozom online üzleti lehetőségekkel. 4 éve elindítottunk egy remek online üzletet Magyarországon azóta is ezzel foglalkozom. A meglévő üzletem stabil, és van egy nagyszerű csapatom. Többször szerepeltem a havi világszintű ranglistán, külön elismerését is kaptam a cégtől, illetve komoly szerepen volt  abban, hogy  ez a rendszer magyar nyelven is elérhető legyen.

Most mégis úgy döntöttem bevállalok még egy online üzletet.

Ha egészen őszinte szeretnék lenni akkor ez egyáltalán nem szerepelt a terveim közt.

Miért vágtam mégis bele?

Mert nagyon régóta szeretnék megtanulni angolul. Az elmúlt 11 éveben amióta online dolgozom, rengeteg minden ragadt rám, de ez elsősorban szakmai nyelv ismeret. Plusz ez inkább az írásra, olvasásra vonatkozik. Sajnos a beszédet nem igazán értem, és megszólalni sem nagyon merek.

Már több online angol tanfolyamat kipróbáltam, de nem igazán kötött le egyik sem, nem tudtam előrébb lépni, és hamar feladtam őket. Tudom hogy ezzel nem vagyok egyedül!

Nem régiben találkoztam egy új módszerrel, egy interaktív online nyelv platform, amely egyedi, és kivételes módon tanít nyelveket,  és a tovább ajánlásával pénzt is lehet keresni. Ráadásul rendkívül kedvező áron, kevesebb mint egy fél magánóra áráért napi 24 órában lehet gyakorolni a programmal.

Azt is el kell, hogy mondjam először az üzleti rész annyira nem is érdekelt, mert ahogy már említettem van egy stabil jól működő üzletem. Igaz már az elő-regisztráció során csatlakoztam, de nem nagyon reklámoztam a lehetőséget, mert a nyelvtanuló platform, még nem volt elérhető. Először szerettem volna megbizonyosodni arról, hogy valóban, egy könnyen használható eredményes módszerről van e szó.

És igen azt kell, hogy mondjam ez egy fantasztikusan jól kidolgozott oktató program, amivel még nekem is könnyű a nyelvtanulás. 🙂

Mivel teljesen lenyűgözött, ezért úgy döntöttem belevágok üzletileg is, hiszen rengeteg embernek megy nehezen  a nyelvtanulás. Számtalan embernek lehet ajánlani, és segíteni vele azoknak akik hasonlóan nehezen tanulnak nyelveket.

Tudom, hogy nagyon sok ember szeret ott lenni egy üzlet indulásánál, főleg ha ez pl mátrix rendszerű, mert ugye esély van az ejtőernyősökre azaz, hogy felűről kapod az embereket. 🙂 Én már megtanultam a 11 év alatt, hogy ha valamit el akarok érni, nem kell feltétlen ott lenni az elsők közt, mert csak rajtam múlik, hogy meg tudom e csinálni. De tudom, hogy sokan nagyon szeretnek jó időben jó helyen lenni.

Hát most itt a lehetőség az első hullám most indul, és mátrixot építünk.

Ha szeretnél könnyedén szinte játszva nyelvet tanulni akkor, próbáld ki ezt a rendszert. Ha előtte szeretnél belekukkantani, hogyan működik, szívesen megmutatom ide kattintva veheted fel vele a kapcsolatot. 

Ha üzletileg is szeretnél részt venni akkor javaslom, hogy mindenképp nézd meg az alábbi rövid videó összefoglalót.

A videó alatt találsz egy csatlakozom feliratot, a gombra kattintva tudsz regisztrálni, akár felhasználó ként, akár üzleti partnerként.

Ha regisztráltál mindenképp vedd fel velem a kapcsolatot, hogy tudjak segíteni: Kattints ide

Mindenképp segíteni fogok akkor is ha csak tanulni szeretnél, és akkor is ha üzletileg is részt veszel a rendszerbe.

 

 

Kevés volt a videóban az információ, esetleg kérdésed van KATTINTS IDE és vedd fel velem a kapcsolatot.

Csatlakozz a Facebook csoportomhoz kattints képre: